08 expertises mineralen

Mineralen

We zijn al 50 jaar uw groothandel voor verkoop van grondstoffen : zand, grind, sierkeien, kwarts, marmer, gravel, klei, kolen, cement en cementgebonden producten. Een eerlijke prijs-kwaliteit? Uiteraard! Stockage en levering? Daar zorgen wij voor.

09 expertises handling

Handling

Op zoek naar een specialist voor het behandelen of verpakken van bouwstoffen zoals cement, zand, keien,…? Zeven, drogen, mengen, wassen of breken? Alles kan! Uiteraard met 100% recycleerbaar materiaal.

10 expertises transport

Transport

De Tielen-Group is uw professioneel transportbedrijf in België voor het vervoer van grondstoffen en mineralen in zakgoed, big bags en bulk via wegtransport en binnenscheepvaart in Europa. Wij laden en lossen ook op uw site.

11 expertises warehousing

Warehousing

Een opslagplaats huren in de Kempen, Limburg of de haven van Antwerpen voor grondstoffen of bouwproducten in zakken in PE-verpakking, big bags, silo of bulk? De Tielen-Group heeft 120.000 m2 veilige stockageruimte te huur met flexibele service.

12 expertises outsourcing

Outsourcing

Heeft u als bouwgerelateerd bedrijf een (tijdelijke) vacature voor een logistieke functie? Een machinist of heftruckchauffeur gezocht? Wij stellen ons gediplomeerd personeel ter beschikking om uw pieken op te vangen. Ontdek onze transparante outsourcing formules