Transport

transport-k1Hoe uw vracht ook verpakt is, Tielen Transport heeft gepaste vrachtwagens. 80 trekkers met verschillende opleggertypes transporteren:

  • mineralen, zand en klei in kiptrailers (GMP-K 201177/03);
  • landbouwproducten, gedroogd zand en mineralen in bulkopleggers;
  • pallets en bigbags in schuifzeiltrailers.
  • silo-wagens

 

 

Met de boot

transport-boot-200Binnenscheepvaart is een economisch alternatief voor wegtransport. Daarom specialiseert Tielen Transport zich in een uitgebalanceerde combinatie tussen de twee. Grote afstanden per boot, leveringen tot op de eindbestemming met de vrachtwagen. Overslagstations in Dessel, Oelegem, Kallo en Tessenderlo verzekeren de feilloze wisselwerking.

 

 

 

 

 

Troeven

Totaaloplossingentransport-k2corr

Voor ons is transport meer dan met vrachtwagens rondrijden. Ook als het moeilijk wordt, ontwikkelen we samen doeltreffende oplossingen. Zwaar materieel – met of zonder chauffeur – voert complexe opdrachten vlot uit. De continuïteit van uw productie is verzekerd: er staan altijd vervangmachines en extra werknemers klaar. Onze klantendienst is permanent bereikbaar om elk probleem op te lossen.

Efficiënte handlingtransport-collage

De juiste infrastructuur, het gepaste materiaal en ervaren werknemers: dat is uw garantie op vlotte handling. In uw opdracht vervoeren wij grond, zand, grind en klei. Laden en lossen op fabrieksterreinen, werven, groothandels, tuincentra, betonproducenten en op havenkaaien: de Tielen-Group bereikt elke plek.