Informatie

Mineralenmineralen_collage_cirkel

Tielen-Group werkt al jaren goed samen met steengroeven die kwaliteitsmineralen leveren:

  • zand en grind
  • kwarts en marmer
  • sierkeien
Correct gemengd

Vanaf 2005 produceert onze nieuwste mengcentrale samengestelde producten precies volgens uw voorschriften. De droge grondstoffen worden vacuüm verpakt. Een hypermoderne oplossing op maat van de groothandel en de industrie.

 

mineralen_passend-verpaktPassend verpakt

Al die producten leveren we als losgoed of verpakt. Onze verpakkingslijn heeft een capaciteit van 60 ton per uur. Zo leveren we uw bestelling in zeer korte termijn in zakken van 25 kg of 40 kg – eventueel bedrukt met uw eigen logo.

Tiemix

Tijdens de volgende jaren zal de Tielen-Group verder uitbeiden. Meer personeel en meer
materiaal zorgen voor een nog betere dienstverlening. Uw zorgvuldig gemengde grondstoffen arriveren nog sneller en gebruiksklaar op hun eindbestemming.

De nieuwe mengcentrale vergroot onze capaciteit:16 silo’s met een gezamenlijke inhoud van 1400 ton. Die is geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld metselmortel, producten voor bodemverbetering of externe loonwerkopdrachten. Tiemix heeft daardoor de juiste formule – voor de industrie én voor de doe-het-zelf-sector.

private_label_0310

Momenteel verpakt Tielen-Group 25 000 ton cement in een hoogwaardige waterdichte verpakking. Metselspecie, betonspecie en quickbeton zijn ook producten die Tielen Group verpakt in polyethyleen zakken. allemaal waterdichte verpakkingen en volledig recycleerbaar. Deze producten kunnen allemaal ook op private label verpakt worden.

Grondstoffen door heel Europa

Onze transport- en mineralendivisies vullen elkaar aan. Dat verhoogt de productiesnelheid. Wij leveren snel en stipt doorheen Europa:

  • Benelux
  • Frankrijk
  • Duitsland